Schilderij schilderen voor kinderen/volwassenen € 10,00/€ 15,00 p.p.
Koe arrangement (o.s. koemelken, kalfjes kijken/aaien) € 7,50 p.p.
Beestjes vissen met schepnet en kijkbak voor kinderen € 7,50 p.p.
Trekkerrijden en trekkerbehendigheidstest (rijbewijs verplicht) € 12,50 p.p.
Workshop klomp pimpen, schilderen kinderen/volwassenen € 10,00/€ 15,00 p.p.

Minimaal 12 deelnemers, voor alle prijzen geldt vanaf

Er op uit!

Recreatieterrein Oortjes pad – Kamerik

Oortjespad is vernoemd naar de weg Oortjes pad, een oud tolpad (een oortje is een oude muntsoort, één oortje voor je ‘lam’ of jenever en je laatste kon je ‘versnoepen’). Het Oortjespad was tot in de 19e eeuw ook een kerkenpad, dat naar de Rooms-Katholieke schuurkerk in Teckop leidde.

Kasteel De Haar – Haarzuilens

Kasteel De Haar is het grootste en meest sprookjesachtige kasteel van Nederland. Het hele jaar door bruist het kasteel van activiteiten.

U kunt onder begeleiding van een gids een kijkje nemen in het kasteel. En wat dacht u van theater, kinderactiviteiten, concerten, fairs en kerstarrangementen. Kasteel De Haar, park en tuinen en de vele activiteiten zijn beslist een bezoek waard.

De restauratie van kasteel De Haar is na bijna 10 jaar werkzaamheden in 2011 gereed gekomen. De restauratie kostte circa 30 miljoen euro en werd opgebracht door gemeente en provincie Utrecht, het rijk en diverse sponsoren. Het moeilijkst was dat tijdens de restauratie ervoor gezorgd moest worden dat het sprookjeskasteel op meer dan 500 nieuwe palen gezet kon worden want het gebouw dreigde te verzakken in de slotgracht.

Tevens verschillende mogelijkheden met pannenkoekenrestaurant Hoeve Landzicht Oukoop 22.